Varför ska alla Avlida? :'(

Filip Johansson,
Du var 3 år när vi träffades första gången, du var alltid en kille som var knasig och klantig och hade en skitrolig humor..Vi blev vänner nästan bästa vänner efter något år blev vi bästa vänner och vi umgicks och hade kul.
Något år senare träffade jag också Sofia. Vi tre blev bästa vänner och nästan inget skulle få sära på oss..
Vi var eliten, finsjös power.
Du var en av dem bästa Fille. Du var irriterande men ändå älskade vi dig, alla som retat dig under alla år hoppas jag ÅNGRAR det!!.
Vi har varit barndomsvänner ända sedan du var 3 år och gick i blöjan.
Du blev ynka 15 år och det är förjävligt.
Din mopedolycka kraschade mitt hjärta!!
Varför skulle detta hända världens underbaraste ängel? Världens bästaste vän? Du fattar inte hur mycket jag saknar dig.
Du fattar inte hur mycket jag ångrar allt elakt jag sagt eller gjort. Näst sista gången jag träffade dig bad jag dig hålla käften för en gångs skull. Några dagar innan hade vi askul! Sofia DU och jag åkte ner till Fliseryd med mopederna, jag skjutsade dig och Sofia körde din moped, jag pekade under din moped och Sofia fattade inget och skulle kolla vad jag pekade på då körde hon ner i diket och körde ett x antal meter och det kändes som att hon skulle köra på en sten. Vi skrattade så vi höll på att kissa ner oss. Jag glömmer ALDRIG ditt skratt ditt leende dina ögon, känslan av att ha dig i närheten. Den var underbar!
Jag önskar mest av allt du ska finnas kvar, kan absolut inte tänka mig att du är borta, att jag aldrig kommer få se ditt leende igen. :'( Du fattar inte vad alla dina kompisar saknar dig..även många som retat dig, även folk som inte umgicks med dig.
Du är världens underbaraste.  Jag lovar att jag kommer hälsa på dig...din grav. Det känns hemskt att säga att man ska hälsa på en GRAV när man bara vill träffa DIG? VARFÖR det är en simpel fråga men det finns inget simpelt svar. Vad sjutton skulle detta hända? Jag kan skriva hur länge som helst men kommer ändå inte få något svar på mina frågor. Men jag lovar att jag kommer till dig Idag eller imorrn, Iaf innan jag åker till stockholm..
Jag älskar dig mer än något annat!
DU var en underbar vän som alltid ställde upp när man behövde det. Hoppas du vilar i frid och ser ner på mig och vakar över oss alla och höra varenda gång jag sjunger för dig.

Du är SAKNAD! <333333

30/5-1994 * 22/7-2009

RSS 2.0